Agrol

Trakroti Landini

Jedan od najpoznatijih evropskih proizvođača  traktora. 

Landini Serija 2

Lansirana da zameni Mistral, Seriju 2 čine kompaktni traktori, idealni za lako manevrisanje na malom prostoru. 

Serija 2 ima dva modela: STD sa mogućnošću da se dbije sa kabinom ili bez i GE model koji se isporučuje bez kabine. Na GE modelu, dizajn prednjeg mosta i zadnjeg završnog prenosa omogućava da sedište vozača bude niže za 95 mm u odnosu na STD.

Traktori Serije 2 imaju zadnje pneumatike od 24 inča i minimalnu ukupnu širinu od 1.254 mm i volan na 1.218 mm visin, što ih čini kompaktnim vozilima. Za još niži profil, traktor se može dodatno opremiti zadnjim prenumaticima od 20 inča.
Serija 2 je opremljena sinhronizovanom shuttle transmisijom sa 16 brzina napred, 16 nazad i pužnim brzinama (creeper).
Hidraulični sistem ima protok od 48 l/min (29+19 l/min). Zadnjim poteznicama se upravlja mehanički i imaju podzinu moć od 1200 kg. Prednji kardan i prednje poteznice se dobijaju na zahtev i mogu podići 400 kg.
Traktori Serije 2 pokreću četvorocilindrični Yanmar TNV motori sa atmosferskim usisavanjem i turbopunjačem, snage 47,6 i 54,3 ks. Ovi motori imaju veliku rezervu snage i obrtnog momenta istovremeno pružajući tih, ekološki prihvatljiv rad i malu potrošnju gorivo. Takođe, poseduju ventil za recirkulaciju izduvnih gasova (EGR).
Kabina Serije 2 podiže udobnost vozača na potpuno novi nivo jer podnosi veći natpritisak, tiša je i ima efikasniji klima uređaj.
Serie-2-gallery-1