Agrol

Atomizeri Caffini

Jedan od najpoznatijih evropskih proizvođača i jedini italijanska firma koja je specijalizovana za proizvodnju svih vrsta rasprskivača. 

Jedan od najpoznatijih evropskih proizvođača i jedini italijanska firma koja je specijalizovana za proizvodnju svih vrsta rasprskivača. Počev od najmanjih voćarskih i vinogradarskih pa preko modela namenjnih komulanim delatnostima do najvećih ratarskih prskalica. Postoji nekoliko osnovnih razloga zbog kojih preporučujemo rasprskivače “Caffini”.

Komponente

Speedy

Nova lepeza nošenih atomizera ” Speedy ” sintetiše čitavu Caffini tehnologiju, dakle inovaciju, kvalitet i primenu evropskih standarda.

Synthesis Step 2

Vrhunski svetski model. Izvanredna raspodela hemikalija, ciljano prskanje, velike uštede i odlična upravljivost samo su neke karakteristike ovog modela.

Trend Plus

Model koji obiluje opremom koja je namenjena racionalnom i komfornom korišćenju, al i bezbednosti korisnika kao i zadovoljavanju sve strožih standarda.

Orange

Kompanija CAFFINI je pripremila i model ORANGE, koji je već osvojio najšire tržište jer se, zahvaljujući velikoserijskoj proizvodnji našao u nižoj cenovnoj grupi, zadržavši pritom “Caffini kvalitet” i komfor: mesingani distributer, duple mesingane brzgaljke sa antikapajućom memebranom, “Comet” pumpa, podešavajući razmak između točkova, rezervoar sa vodom za pranje ruku i drugo

Trend

Serija Trend zauzima centralni deo lepeze Caffini-jevih proizvoda i karakteriše je odličan odnos kvalitet-cena. Jednostavnost korišćenja, robustnost i odlični rezultati u radu, čine ove uredjaje funkcionalnim i modernim atomizerima.